top of page

Toptan Bitkisel Yağlar Satışı

Güncelleme tarihi: 20 May 2023


Toptan Bitkisel Yağlar Satışı

Üretici, imalatçı firmaların; paketleyici firmaların orta ve yüksek hacimlerde bitkisel yağ taleplerine, parekende satıcıların satış fiyatlarının altında fiyat arz ederek gerçekleştirilen satışa, toptan fiyatına satış diyoruz.


Web ortamında bitkisel yağ fiyatları araştırırken 20 ml , 50 ml , 100 ml ve 250 ml hacimlerdeki bitkisel yağ fiyatlarını esas alarak 1 Litre, 5 Litre, 18 Litre ve 200 Litre hacimlerin fiyatlarını hesaplamaya çalıştığınızda afaki fiyatlarla karşılaşırsınız. Bu işlem sizi bitkisel yağ fiyatları hususunda yanıltacaktır. Parekende fiyatların bu şekilde olması, parekende yağ paketleyicilerin satış ve pazarlama giderleri ve şirket sürekliliği için bu şekilde olması olağandır.


Bizler bitkisel yağ üreticisi olduğumuz için hem paketleyicilere, hem ara ürün imalatcılarına, hem kozmetik ve gıda sanayi üreticilerine bitkisel yağ satışlarını minumum 1 Litreden başlayarak IBC (Intermediate Bulk Container) Tank hacmine yani 1000 Litre hacme kadar satışlar yaparız. Hacimle satışlar gerçekleştirdiğimiz için bitkisel yağ toptan satış fiyatlarımız, parekende fiyatlara göre çok daha ekonomiktir.


Yukarıda da belirttiğimiz sebeplerden ötürü, Naturalis OLEA; Online satış sisteminde bitkisel yağ hacimleri 1 Litre, 5 Litre, 18 Litre, 200 Litre ve 1000 Litre ve katları şekilde satışa sunulmuştur.

Hacimler minumum 1 Litreden başladığı için bu hacimlerdeki tüm müşterilerimize toptan fiyatına bitkisel yağ satışı gerçekleştirerek yüksek kaliteli bitkisel yağları nihai tüketicide dahil toptan fiyatına alma şansı elde etmektedir.

Sonuç olarak Naturalis OLEA katkısız, yüksek kaliteli doğal bitkisel yağların fiyatlarının birçok firmaya nazaran uygun olması, bitkisel yağ satışlarının toptan olması ve üretici firma olmasından kaynaklanmaktadır.


Siz değerli müşterilerimize hep daha iyi hizmet vermek için ekonomik fiyat ve yüksek kalite ile sektörümüzü herkes için erişilebilir olmasına katkı sağlamaya devam edeceğiz.



Toptan Bitkisel Yağlar Ürün Çeşit Listemizi pdf dökümana tıklayarak indirebilirsiniz.




 

Toptan fiyatına bitkisel yağlar satın almak için ONLİNE BİTKİSEL YAĞLAR SATIŞ MAĞAZAMIZA tıklayabilirsiniz.

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page